Cosec Door

Cosec DOOR

Pobednik  iF nagrade za vrhunski dizajn,  kontroleri serije DOOR su raznovrsni uređaji dizajnirani da budu pouzdani i modularni. Sa opcijom kao što su žičani / bežični automatski kontrolori vrata, pružaju veliku fleksibilnost povezivanja preko Ethernet, Wi-Fi, 3G / 4G i USB porta. Informacije o korisničkom pristupu se čuvaju u uređaju, a detalji o izlazu-izlazu se šalju COSEC-u u realnom vremenu. Ove radne uređaji dolaze u više varijanti koje su posebno usmerene na aplikacije za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa. One variraju u veličini, estetici i interfejsima kako bi pružili idealno  iskustvo za svakog korisnika

Izrađeni na najsavremenijem hardveru, serija DOOR podeljena su na četiri različite varijante koje se sastoje od kontrolera pristupa otisaka prstiju, čitača vena dlana i multispektralnog senzora otiska prsta. Ovi kontroleri vrata mogu nadgledati i kontrolisati dodatne čitače, brave vrata i pomoćne ulazne i izlazne portove. Obezbeđuje besprekidnu integraciju treće strane pomoću multifunkcionalnih nadgledanih ulaznih i izlaznih portova za kontrolu različitih aplikacija. Detektori pokreta, detektori dima i sl. mogu biti povezani kao ulazni uređaji i kao video rekorderi, sirena itd,a mogu se povezati i  kao izlazni uređaji.

Zbog toga su ove varijante serije COSEC DOOR savršeno prilagođene aplikacijama kao što su evidencija radnog vremena, kontrola pristupa, upravljanje posetiocima, upravljanje kafeterijom, upravljanje terenom, upravljanje radnicima na ugovor i obrada poslova i troškova.

Varijante

Cosec DOOR PVR

Cosec DOOR FMX

Cosec DOOR FOP

Cosec DOOR FOT