Vrata

COSEC DOOR kontroleri

Kontroleri vrata COSEC-a su front-end terminali koje ljudi koriste prilikom ulaska i izlaska. Kontroleri vrata čitaju biometrijske akreditive - otiske prstiju i vene dlana ili RFID kartice za prijavljivanje svakog ulaza / izlaza i kontrolu zaključavanja vrata. Kontrolori vrata su povezani sa COSEC-om ili kontrolerom lokacije. Ovi automatski kontrolori vrata mogu pratiti i kontrolisati dodatne čitače, vrata i pomoćne ulazne i izlazne portove. Oni čuvaju sve informacije o pristupu korisniku i šalju COSEC-u podatke za ulazak-izlaz u realnom vremenu.

Sa Ethernet, Wi-Fi i 3G / 4G povezivanjem, COSEC kontroleri vrata pružaju dodatnu fleksibilnost u dizajniranju bezbednosnog rešenja uz smanjenje troškova instalacije i održavanja. Ovi napredni kontroleri vrata imaju višefunkcionalne nadgledane pomoćne ulazne i izlazne portove za kontrolu različitih aplikacija. Ulazni uređaji kao što su detektori pokreta, paneli protivpožarnog alarma, video nadzor itd. I spoljni uređaji kao što su video rekorderi, sirene itd. Mogu se povezati na ove portove.

Ovi kontroleri vrata podržavaju moduli kao što su evidencija radnog vremena, kontrola pristupa, upravljanje kafeterijom, upravljanje posetiocima, upravljanje radnicima na ugovor i upravljanje terenom. Dakle, COSEC kontroleri vrata su futuristički i svestrani uređaji dizajnirani da budu pouzdani, modularni i da pruže visoke performanse.