Transport i logistika

Transport i logistika

Svaka firma, bez obzira na to što proizvodi ili distribuira, zahteva kretanje robe iz jedne do druge tačke i stoga je uključena u transport i logistiku. U velikoj meri to se može pripisati činjenici da mnogi stručnjaci smatraju biometrijsku identifikaciju isključivo utopijskim rešenjem za područja sigurnosti kao što su skladišta i stovarišta. Matrix COSEC  je niz inteligentno dizajniranih proizvoda koji zadovoljavaju sve kritične zahteve ovog sektora. Matrix nudi bezbednosna rešenja za skladištenje i transport i logistiku. Podržava industriju kako bi zadovoljila njihovu potrebu za kontrolom pristupa, vremenskom prisustvu i drugim rešenjima.

pravovremeni transport dobara

  • Pravovremena dostava
  • Lako praćenje vozila
  • Efikasno upravljanje magacinom
  • Osigurana sredstva i pojedinci
  • Brži odgovor na izuzetne situacije
  • Centralizovano upravljanje prisustva na terenu

 

 

Ograničiti pristup korisnika u osetljivim područjima

Postoje određene zone kao što su skladište ili zaštićeni kontejneri, koji zahtevaju visoku sigurnost. Dakle, pristup mora biti ograničen. Integrisana bezbednosna rešenja kompanije Matrix nude proizvode koji mogu dati pristup vratima pravim ljudima na pravom mestu definisanjem različitih politika kontrole pristupa.

lak transport i praćenje vozila

Snimajte podatke o osoblju u različitim smenama

Matrix Evidencija radnog vremena  može da izračuna prisustvo zaposlenih, odsustvo i prekovremeni rad. Sistem može napraviti različite smene osoblju i voditi evidenciju o pauzama i obroku pojedinih zaposlenih. Svaki zaposleni može posebno dobiti pristup svojim podacima preko Servisa za zaposlene. Ovim se olakšava i posao HR službi koje rukovode menadžmentom.

osigurana sredstva, transport i zaposleni

 

Praćenje lokacija vozača na terenu

Transportno poslovanje ima zaposlene (vozače, kurire) na terenu. Specifični put se može definisati za vozača, gde će se u određenim tačkama na toj ruti označiti njihovo prisustvo i poslaće se upozorenje za isto. Ovo pomaže u upravljanju vremenom, rutom i bezbednošću vašeg vozila koristeći samo pametni telefon.