Trgovina

Trgovina

Maloprodajna industrija se u proteklih nekoliko godina razvila izuzetno. Česti promet radnika, sigurnost skladišta i mešanje osoblja čine sigurnost i evidenciju radnog vremena izazovnijom. Matrix nudi sveobuhvatno i prilagođeno bezbednosno rešenje da zadovolji potrebe maloprodajnog segmenta. Obezbeđujući svoja kohezivna bezbednosna rešenja za unutrašnja I spoljna operativna područja, Matrix obezbeđuje potpunu pažnju na prodajnim mestima. Matrix People Mobiliti rešenje olakšava napredne funkcije koje su ugrađene u kontrolu pristupa, koja nudi rešenje za jedno vrata do integrisanog rešenja koje povećava bezbednost mreže mreže, korporacija i skladišta kako bi zadovoljila složene zahteve organizacije. Centralizovano nadgledanje, upravljanje promenama, integracija plata, PBKS sistem i integracija video nadzora sa kontrolom pristupa rešavaju sve probleme.

• Poboljšana produktivnost
• Povećana sigurnost
• Jednostavno i brzo donošenje odluka
• Centralizovano upravljanje prisustvom
• Pravovremena i tačna zarada zaposlenih
• Pravilne smene osoblja
• Pravovremena pažnja kupaca
• Uloge i prava ograničena na svako tržište

 

Dajte najbolje iskustvo kupovine kupcima

Maloprodajna industrija radi po fiksnom radnom vremenu i za to vreme žele pružiti najbolje iskustvo kupovine kupcima od prevladavajućih konkurenata. Odsustvo osoblja i neregularnosti rutine mogu razbiti njihov imidž i ponekad imati gubitak u poslu. Sa strategijama Matrix evidencija radnog vremena kao što su Late-In, Early-Out, Grace Time, Break Management, Shift i Scheduling, Leave Management, Overtime i Compensatory Off, organizacije mogu snimiti tačne podatke o posećenosti i preduzimati akcije ako se desi neka greška.

 

Obezbeđena skladišta i IT sobe

Odeljak skladišta je jedno područje u kojem se čuvaju skupi proizvodi i materijali. Takve predmete ne treba ostaviti bez odgovarajućih sigurnosnih mera. Rešenje Matrix Kontrola pristupa će omogućiti pristup ovlašćenom licu tek nakon akreditiva i pravila pristupa odgovarajućeg korisnika. Nakon bilo kojeg kršenja pravila pristupa, menadžer prodavnice će odmah dobiti obaveštenje da bi sprečio veliki gubitak ili bilo koju nesreću.

 

Centralizovano planiranje i kontrola radnog vremena-odmor-odlazak

Maloprodajni lanci prehrambenih prodavnica, apoteka, prodavnica garderobe, knjiga, nakita, auto-salona i sl. funkcionišu preko više jedinica širom zemalja, regiona ili država. Svaka država ima svoje lokalne zakone, radno vreme, festivale i praznike. Osoblje HR / Admin-a u glavnoj kancelariji treba da definiše i prati organizacione vremenske okvire i ostavlja polise kako bi osigurala ravnotežu između zakonske usklađenosti, produktivnosti organizacije i zadovoljstva zaposlenih. Zahteva ogromne napore u planiranju, komunikaciji i praćenju vremenskih politika. Matrix COSEC kontrola radnog vremena obuhvata 32 regionalne raznolikosti sa različitim vremenima, festivalima i rasporedima za odmor. Osim toga, Matrix nudi centralizovanu kontrolu i nadgledanje kontrole radnog vremena i kontrole pristupa više zaposlenih koji se prostiru na više lokacija.

 

Zadovoljstvo radnika zbog prijema plate na vreme

Matrix evidencija radnog vremena je potpuno integrisano rešenje. Koristeći različite metode integrisanja, kao što su Database to Database, API i Offline Export, tačni podaci o posećenosti mogu se poslati na bilo koji softvare platnog spiska kao što su SAP, ERP, Talli ili bilo koji externi platni sistem bez bilo kakve ručne intervencije. Ovaj automatizovani proces štedi mnogo vremena i smanjuje greške u platnom spisku.

 

Kontrolišite ponašanje zaposlenih

Maloprodajna preduzeća imaju pretnju iz unutrašnjih i spoljnih izvora. Da bi se eliminisala pretnja iz unutrašnjih izvora, integracija rešenja za video nadzor i kontrolu pristupa mogu se prilagoditi specifičnim potrebama svakog preduzeća. Ovo će povećati sigurnost u maloprodajnom objektu, kao i zadržati zaposlene pod nadzorom.