Zdravstvo

Zdravstvo

briga-o-pacijentima

Zdravstvo je jedan od rastućih sektora na tržištu. Zbog toga se globalni lideri u ovom segmentu uvek raduju inovativnim tehnologijama i rešenjima za poboljšanje brige pacijenata i povećanju operativne efikasnosti. Kritične zdravstvene informacije mogu biti povezane sa duplom ili pogrešnom medicinskom dokumentacijom. Ovo utiče na sigurnost pacijenata i ugled bolnice. Iznad toga, bolnice su pod stalnim pritiskom da neguju svoje pacijente, posetioce i osoblje bez ikakvih poremećaja ili neugodnosti u redovnom ciklusu rada. Matrix COSEC je niz inteligentno dizajniranih proizvoda koji ispunjavaju kritične zahteve sektora zdravstvene zaštite. Matrix nudi bezbednosna rešenja za bolnice, klinike, domove za negu starijih lica i ostale zdravstvene ustanove.

  • Pravovremena pažnja pacijenta
  • Poboljšana higijena
  • Osigurani pacijenti, osoblje i prostorije
  • Brži odgovor na izuzetke
  • Efikasno upravljanje pacijentima
  • Bolja spremnost i produktivnost

Unaprediti higijenu osoblja sa beskontaktnim uređajem

higijena-u-zdravstvenim-ustanovama

Higijena je glavna briga za bolnice. Uređaj za kontrolu pristupa dodirnuće svaka osoba koja je zaposlena, što ne podržava higijensko okruženje bolnica / klinika. Matrix pruža beskontaktni Palm Vein čitač za potrebe kontrole pristupa i evidencije radnog vremena.

Ograničiti pristup korisnika
u osetljivim područjima

pravovremena-briga-o-pacijentima

Bolnice imaju određene oblasti / zone poput pedijatrijskih odeljenja, dispanzera ili istraživačkih laboratorija u kojima je dozvoljeno samo ovlašćeno osoblje. Matrix Kontrola pristupa ograničava neovlašćeni pristup prostorijama gde je to naznačeno. Takođe, prava pristupa se mogu podesiti u nekoliko nivoa - u zavisnosti od hijerarhije.

Profesionalno upravljanje posetiocima

Za sigurnost bolesnika i bolnice, važno je proveriti posetioce koji posećuju prostorije. Matrix Upravljanje posetiocima vodi evidenciju svih posetilaca u bolnici. Kretanje posetilaca se može kontrolisati; Takođe, evidencije ostaju upisane u sistem.

Osigurajte pravovremenu pažnju pacijentu

Da bi se osigurala blagovremena pažnja pacijentima, Matrix evidencija radnog vremena rukovodi prisustvom zaposlenih, odlaskom i prekovremenim radom. Sistem može napraviti različite smene osoblju i voditi evidenciju vremena za obrok. Svaki zaposleni može pogledati svoje podatke o odsustvu, praznike ili prisustvu koristeći Portal za zaposlene.