Proizvodi

COSEC Hardver

Matrix COSEC hardverska rešenja obuhvataju grupe kontrolera vrata, čitača i dodatne opreme. Ovi proizvodi su osvojili mnoge međunarodne nagrade za svoj dizajn i tehnologiju. Oni su posebno dizajnirani za zahtevne poslovne aplikacije, koristeći najsavremenije tehnologije i komponente za pouzdane performanse godinama.

COSEC Softver

COSEC CENTRA PLATFORM je srce čitavog COSEC rešenja. Pored upravljanja podacima organizacije, korisnika i uređaja, deluje kao most između aplikacija i uređaja.

Na strani uređaja olakšava konfiguraciju uređaja i komunicira sa kontrolerima sajta i kontrolama vrata. Razmenjuje događaje i komande i prikazuje ih na ekranu monitora u realnom vremenu. Na strani aplikacija, PLATFORM podržava upis novih korisnika i upravljanje organizacijama i korisničkim podacima. Dakle, ona je osnova za aplikacije kao što su evidencija radnog vremena , kontrola pristupa, upravljanje posetiocima, upravljanje radnom snagom,  upravljanje kafeterijom i drugi. Za programera aplikacija nezavisnih proizvođača, on nudi API funkcije za razvijanje aplikacija za vreme prisustvovanja, kontrolu pristupa, upravljanje posetiocima itd.